180 ₴
Склад: сублімований суп “Том Ям Кунг” (курячий бульон, лемонграсс, цибуля шалот, соєва олія, перець чилі, галангал, часник, імбир, пальмовий цукор, цедра каффір лайма, рибний соус, тамарінд, помідори, креветки 6%); сухе кокосове молоко, печериці, куркума, кінза, сіль.
Маса нетто: | 65 г | з водою: 315 г |
ХАРЧОВА ЦІННІСТЬ ТА КАЛОРІЙНІСТЬ | на 65 г | на 100 г |
Калорійність (кКал): | 287,71 | 442,63 |
Калорійність (кДж): | 1166,1 | 1794 |
Жири (г): | 12,85 | 19,8 |
Насичені жири (г): | 3,47 | 5,34 |
Транс-жири (г): | 0 | 0 |
Вуглеводи (г): | 31,62 | 48,64 |
Харчові волокна (г): | 0,8 | 1,23 |
Цукор (г): | 8,87 | 13,64 |
Білки (г): | 11,12 | 17,1 |
Сіль (г): | 2,58 | 3,98 |
Умови зберігання: зберігати у сухому прохолодному місці.
Термін придатності: 1 рік з дати виробництва. Дата виробництва та кінцева дата споживання – вказані на упаковці.
Спосіб приготування: Залий окріп 250 мл у пакет, перемішуючи вміст. Закрий застібку. Зачекай 20 хвилин. Відкрий пакет та споживай! Смачного!
Основні | |
---|---|
Склад | курячий бульйон, лемонграс, цибуля шалот, соєва олія, перець чилі, галангал, часник, пальмовий цукор, цедра каффір лайма, рибний соус, тамаринд, помідори, креветки 6%); сухе кокосове молоко, печериці, куркума, кінза, сіль. |
Тип | Перші страви |
Упаковка | Дой-пак |
Країна виробник | Україна |
Термін придатності | 12 міс |
Рецепт приготування | Залей кипяток 300 мл в пакет, перемешивая содержимое. Закрой застежку. Подожди 10 минут. Открой пакет и ешь! |
Вага | 65 г |
Виробник | Харчі |