Термос для їжі Tramp UTRC-132 — це вакуумний термоc, який збереже температуру ваших улюблених страв протягом тривалого часу. Він попіклується як про гарячий суп, так і про «друге». Модель комплектується чохлом та розкладною ложечкою.
- колба виготовлена із харчової сталі, стійкої до корозії
- не вбирає смаків, кольорів та запахів
- не містить шкідливих для здоров'я речовин, таких як: BPA, BPS, PVC та фталатів
- на зовнішній поверхні не утворюється конденсат, тому термос не вислизне з рук
- комплектується кришкою-мискою
- герметично закривається та легко відкривається за рахунок гвинтової пробки
- чохол в комплекті з ручкою-тримачем захистить термос від подряпин та збереже його охайність (не впливає на термостійкість)
- у верхній частині пробки захована розкладна ложечка із харчової сталі для зручності
- якщо ви втратили змінні деталі, їх можна докупити окремо
Температурні характеристики:
- 68°С через 6 годин,
- 54°С через 12 годин
- 40 ° С через 24 години
(Початкова температура води 95°C, тестування при кімнатній температурі 20°C).
Правила використання та догляду за термосом
- Перед першим використанням вимийте колбу теплою водою та рідиною для миття.
- Для кращої роботи перед використанням прогрійте колбу, потримавши в ній близько 3 хвилин гарячу воду, якщо плануєте наливати гарячі напої, і холодну, якщо холодні.
- Ніколи не використовуйте мікрохвильову піч або духовку, щоб нагріти колбу.
- Термос заборонено мити в посудомийній машині.
- Після використання термоса рекомендується ретельно вимити стінки, колбу та пробку, щоб уникнути неприємних запахів.
- Не використовуйте засоби для відбілювання чи миття, що містять хлор!
- Чашки та кришки тримайте окремо, коли не користуйтеся посудиною.
- Не використовуйте термос для напоїв та видів їжі, що викликають бродіння, або для газованих.
- Якщо ви не використовували колбу протягом деякого часу, промийте її теплою водою, щоб усунути залишкові запахи
Характеристики:
- Вага: 527 г
- Місткість: 800 мл
- розміри:
- висота – 190 мм
- діаметр – 97 мм
- Матеріал: Нержавіюча сталь